Ruta de l’oli del mar

El Perelló

La fàbrica d’un dels millors olis extra verge del Perelló, enamore’t de l’oli d’oliva, amb una visita en un entorn fabulós, “l’oli del mar” te preparat un espai dedicat al tast i l’ampliació de coneixements, deixe’t endur per l’explicació de les metodologies agràries i converteix-te en un especialista de l’oli d’oliva.


oli oliva

Durada: El temps estimat es de 30 miunts

Però cal remarcar que l’amabilitat i el bon moment en el que et rodegen els seus productors, pot fer que vulguis passar una tarda aprenent mes de l’oli d’oliva.


oli oliva

Varietats: El tast acostuma a oferir Sevillenca, Morrut, Farga, Arbequina i Coupage

 En dependència de la temporada trobarem totes les varietats o en mancarà alguna.


Compare
Sold By:  : GourMercat
Categories: , Etiquetes: , , , , ,

Descripció

Ruta de l’oli del mar

Ens trobem en un municipi de la comarca del Baix Ebre El Perelló, antigament anomenat la Font del Perelló. La localitat és coneguda per ser el major productor de mel de Catalunya. Però avui el que ens ha portat aquí es per degustar un dels millors olis del país.

Quan arribem a la botiga de “l’oli del mar” el primer que ens crida l’atenció es la seva façana de la nau, que com tot el que respiren aquest productors esta nodrit de bon gust.

Un cop dins, l’espai que ens envolta és creat pensant amb l’ oli d’oliva, murals explicatius dels processos de producció, ampolles d’oli il·luminades per apreciar les seves tonalitats, un recinte modern i agradable.

L’atenció rebuda durant tota la visita et fa sentir particip del funcionament d’aquesta productora i embotelladora d’oli, només cal que t’asseguis en l’espai reservat per els tastos i posis els teus cinc sentits en l’experiència que estas apunt de viure.

Vas provant olis mentre et fan una explicació detallada, no només del seu excel·lent oli, sinó del oli d’oliva per que al sortir de l’espai puguis parlar amb propietat de l’or liquid català.

Recomanem molt, gaudir d’aquesta experiència, per determinar que l’oli d’oliva, tan conegut a casa nostra es un tresor a conèixer.

Que més fer al Perelló

Per completar el dia, el Perelló ens ofereix també:

  • Visita a les Restes de la Via Augusta
  • Les Pintures rupestres (Patrimoni de la Humanitat).
  • Parcs eòlics del Perelló.
  • Museu Apícola Mel Múria.
  • Les platges del Perelló

Ruta de l’oli del mar

M)

Ressenyes

Encara no hi ha ressenyes.

Sigues el primer a opinar “Ruta de l’oli del mar”