Strict Standards: Non-static method IS_IU_Import_Users::init() should not be called statically in /home/ignasir5/public_html/wp-content/plugins/import-users-from-csv/import-users-from-csv.php on line 374

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method IS_IU_Import_Users::process_csv() should not be called statically in /home/ignasir5/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Embalatges creatius del vi. La importància de la primera impressió

Embalatges creatius del vi

Embalatges creatius del vi. “No hi ha una segona oportunitat per una primera impressió.”

Això afirmava l’escriptor i dramaturg Irlandès Oscar Wilde, on demostra en cadascuna de les seves obres ser un gran coneixedor del comportament i pensament humà.


Que lluny queden els embalatges tradicionals on un paper de diari o un paper craft ens feien d’aparador dels productes transportats, encara recordem les caixes de cartó amb un cordill fent de nansa per dur a casa un lot d’ampolles de vi.

Ens trobem davant de la porta de la comunicació; on una caixa deixa de ser una caixa per convertir-se en una targeta de presentació i no només com a imatge d’empresa sinó com el primer pas d’un seguit d’experiències directes amb el consumidor, és per això que hem de jugar amb el vent a favor i dedicar un cert temps a conceptualitzar quina vivència encarnarà cada usuari en consumir els nostres productes.

Una millora notable, aprofitant les matèries.

La revolució del reciclatge és un altre punt a tenir en compte, no és necessari invertir en grans materials per obtenir grans resultats.

Una idea brillant ho és per què cobreix tots els aspectes que el relacionen:

Visual: La imatge ha de ser connotativa, explicita, neta, i comunicativa
Tàctil: No tot entra pels ulls; a l’hora d’escollir un material cal que les textures parlin per nosaltres, la superfície és de vital importància.
Funcional: Moltes vegades observem embalatges molt extraordinaris, però obliden el primer requisit, que sigui útil per la seva funció.
Econòmic: Aquí és on entra la barreja dels altres elements, junt a la creativitat, la formula dels quatre apartats ens donen un embalatge optim.

Embalatges creatius del vi