Embalatges creatius del vi

Embalatges creatius del vi. “No hi ha una segona oportunitat per una primera impressió.”

Això afirmava l’escriptor i dramaturg Irlandès Oscar Wilde, on demostra en cadascuna de les seves obres ser un gran coneixedor del comportament i pensament humà.


Que lluny queden els embalatges tradicionals on un paper de diari o un paper craft ens feien d’aparador dels productes transportats, encara recordem les caixes de cartó amb un cordill fent de nansa per dur a casa un lot d’ampolles de vi.

Ens trobem davant de la porta de la comunicació; on una caixa deixa de ser una caixa per convertir-se en una targeta de presentació i no només com a imatge d’empresa sinó com el primer pas d’un seguit d’experiències directes amb el consumidor, és per això que hem de jugar amb el vent a favor i dedicar un cert temps a conceptualitzar quina vivència encarnarà cada usuari en consumir els nostres productes.

Una millora notable, aprofitant les matèries.

La revolució del reciclatge és un altre punt a tenir en compte, no és necessari invertir en grans materials per obtenir grans resultats.

Una idea brillant ho és per què cobreix tots els aspectes que el relacionen:

Visual: La imatge ha de ser connotativa, explicita, neta, i comunicativa
Tàctil: No tot entra pels ulls; a l’hora d’escollir un material cal que les textures parlin per nosaltres, la superfície és de vital importància.
Funcional: Moltes vegades observem embalatges molt extraordinaris, però obliden el primer requisit, que sigui útil per la seva funció.
Econòmic: Aquí és on entra la barreja dels altres elements, junt a la creativitat, la formula dels quatre apartats ens donen un embalatge optim.

Embalatges creatius del vi