Strict Standards: Non-static method IS_IU_Import_Users::init() should not be called statically in /home/ignasir5/public_html/wp-content/plugins/import-users-from-csv/import-users-from-csv.php on line 374

Strict Standards: call_user_func_array() expects parameter 1 to be a valid callback, non-static method IS_IU_Import_Users::process_csv() should not be called statically in /home/ignasir5/public_html/wp-includes/class-wp-hook.php on line 286
Swiss Cheese Awards. Campionats de formatge suís - GourMercat

Swiss Cheese Awards

Swiss Cheese Awards. En trobem amb el prestigiós campionats de formatge suís, una competició d’alt nivell que avalua i re-compensa les millors especialitats de formatge Suïssos. Les 150 persones que componen el jurat són experts en representació de la indústria del formatge, gastronomia, mitjans de comunicació i els consumidors. Alguns dels quals vénen especialment dels països veïns.

S’atorguen distincions a un formatge suís sobre el mandat “spécialiteé FROMARTE”, aquest últim garantir la professionalitat de conducta i concurs d’esportivitat. Una cerimònia de premi i un gran bufet de formatge, que consisteix en tots els productes guanyadors serà servit personalment pels guanyadors dels premis.

Aquest any 2016 l’assistència fou l’esperada, al voltant d’unes 20.000 persones, disposada a gaudir de les varietats de formatges exposats, es reuneix professionals de la restauració i gourmet amb un interès pels productes naturals de la Confederació Suïssa.

Premiats

guanyador_2016

  • Categoria: SWISS CHAMPION
  • Formatge: Alpine Gruyère AOP
  • Guanyador: Alpage Les Amburnex

 

 

  • Categoria: Emmentaler AOP
  • Formatge: Emmentaler AOP
  • Guanyador: Käsereigenossenschaft Leimiswil

 

 

 

El mercat

El mercat de formatges destaca l’artesania, la tradició, la diversitat de productes, qualitat i diversió, i convida a joves i adults per descobrir i degustar més de 250 especialitats de formatge.

Aquest any van estar presents al voltant de 40 formatgers artesans de Suïssa.

Es van presentar i vendre els seus formatges als visitants de  Charbonnières.

Ja sigui que els formatges tous o durs, formatges frescos, diferents barreges de fondue, especialitats a base de llet de vaca, cabra o ovella – la varietat no podria ser més gran.

També varen gaudir de diverses activitats relacionades amb el formatge, on també destacaven les seves tradicions i característiques regionals suïsses,  el propòsit principal d’aquest mercat era reforçar el consum del producte nacional entre els seus assistents. L’organització titlla l’esdeveniment d’èxit rotund.

Swiss Cheese Awards

Més informació: http://www.cheese-awards.ch